Confidențialitate date

Politica de protecție a datelor

Digital Archiving Solutions a elaborat și implementat prezenta Politică de Protecție a Datelor pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorilor din mediul virtual și pentru conformarea tuturor normelor naționale și europene în materie de protecție a datelor.

Cunoaștem importanța datelor dumneavoastră și suntem în măsură să protejam confidențialitatea și securitatea informațiilor legate de dumneavoastră. De aceea, suntem transparenți în procesele pe care le facem în gestionarea informațiilor primite prin intermediul site-ului.

Va rugam sa cititi cu atenție această secțiune!

Informații colectate și scopul folosirii:

Scopul: Comunicarea cu utilizatorul

Serviciul: Butoane de contact, Formulare de contact

Date colectate: adresa de posta electronica, numar de telefon, nume, prenume, adresa poștală

Scopul: Analiza

Serviciul: Google Analitics

Date colectate: cookies, informații tehnice cu privire la dispozitivul utilizat (sistem de operare, browser, ip, identificatori online)

Interacțiune cu retele sociale si platforme externe

LinkedIN, Facebook, Youtube

Date colectate: cookies, informatii tehnice cu privire la dispozitivul utilizat (sistem de operare, browser, ip, identificatori online)

Scopul: Publicitate

Serviciul: Google Adwords

Date colectate: sesiune, informații tehnice cu privire la dispozitivul utilizat (sistem de operare, browser, ip, identificatori online)

Contactați responsabilul cu protecția datelor din cadrul DAS pentru orice detalii la email office@arhivam.ro sau la adresa Hala M2, Aleea Martina, A1 Business Park, Dragomiresti Deal, Judetul Ilfov, 077096

Informatii de contact pentru autoritatea naționala privind problemele cu protectia datelor:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

(contact www.dataprotection.ro si +40.318.059.211)

Informatiile pe care dumneavoastra înșivă le furnizați către DAS prin formulare de contact sau poștă electronică sunt prelucrate conform Considerentului 155 din Regulamentul General privind Protecția Datelor cu Caracter Personal și

– vor fi folosite de către experții noștri numai în vederea scopurilor pentru care au fost colectate

– se vor asigura confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră, în acord cu prevederile legale

– nu vor fi transmise către terți

 

DETALIERE

 

  1. Introducere

Cine suntem?

DIGITAL ARCHIVING SOLUTIONS S.R.L. (DAS) – cu sediul în Județul Ilfov, localitatea Dragomirești-Deal, A1 Business Park, Unitatea M2. Este o companie înregistrată la Registrul Comerțului cu identificatorul J23/158/17.01.2018, având Codul Unic de Înregistrare 26163532 din 29.10.2009

Site-ul arhivam.ro este proprietatea DAS și reprezintă un mediu de comunicare electronică. Acest site este găzduit pe serverul provider-ului de servicii hosting Uny Web Design SRL-D.

Pentru dezvoltarea web, DAS a folosit soluții profesioniste pentru servicii specializate, care pot gestiona și asigură tehnologia prin care DAS să-și poată îndeplini atribuțiile.

Nume Domeniu de activitate Adresa Contact
UNY WEB DESIGN SRL-D Dezvoltare web Str. Miko Imre nr.8, birou 36, Cluj Napoca, Cluj, România www.uny.ro office@uny.ro

 

Prezenta Politică, împreună cu Politica privind cookies sau orice alte documente la care se face referire, stabilesc politica DAS privind colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

  1. Context normativ

Conform cerințelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (în continuare denumit „GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018, DAS are obligația de a administra – în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate – datele personale pe care vizitatorii le furnizează prin utilizarea site-ului arhivam.ro –  în acord cu prevederile GDPR.

 

  1. Responsabil cu Protecția Datelor

Am desemnat un Responsabil cu Protecția Datelor în ceea ce privește tot spectrul de aspecte legate de protecția datelor cu caracter personal, iar vizitatorii pot contacta Responsabilul cu Protecția Datelor cu privire la toate chestiunile legate de prelucrarea datelor și la exercitarea drepturilor potrivit dispozițiilor legale aplicabile, în special în cazul întrebărilor sau nelămuririlor cu privire la modul in care DAS prelucrează datele cu caracter personal. Adresa de e-mail la care puteți contacta Responsabilul cu Protecția Datelor este: office@arhivam.ro

 

  1. Cum colectează și folosește DAS informațiile personale ale vizitatorilor

DAS poate colecta și folosi următoarele date cu caracter personal:

– informații despre calculator și despre vizitele sau utilizarea acestui site web (inclusiv adresa IP, locația geografică, tipul și versiunea navigatorului/browserului, sistemul de operare, sursa de recomandare, durata vizitei, vizualizările de pagină și căile de navigare ale site-ului);

– informațiile conținute în sau legate de orice comunicare trimisă prin acest site (inclusiv corespondența cu reprezentanți DAS, conținutul comunicării și datele asociate comunicării respective)

– orice alte date personale pe care vizitatorul a ales să le trimită.

DAS folosește în scopurile specificate în această Politică Datele Personale transmise prin intermediul acestui site și datele personale colectate de la vizitatori sau de la terți sau din surse publice vor fi utilizate în scopurile specificate în această Politică de confidențialitate. În funcție de relațiile pe care DAS le are sau vrea sa le aibă cu anumiți vizitatori – se pot folosi datele personale în următoarele scopuri – pe baza temeiurilor juridice prezentate mai jos:

  1. Comunicare – bazată pe interesul legitim al DAS – potrivit articolului 6, alineatul 1, litera F, precum și din considerentul 155 al GDPR:

– dacă ne-ați contactat prin intermediul acestui site sau în alt mod, vă putem procesa numele, datele de contact, locația și alte informații pe care ni le-ați furnizat pentru a vă putea raspunde la întrebari, pentru a organiza întâlnirea, convorbirea telefonică sau alte comunicări.

  1. Analiză, Marketing si Publicitate – pe baza consimțământului expres, potrivit articolului 6, alineatul 1, litera A din GDPR:

– dacă sunteți vizitator al site-ului nostru, putem procesa prin cookie-uri și semnalizatoare web adresa dumneavoasstră IP, locația geografică, tipul și versiunea navigatorului web, sistemul de operare, sursa de referință, durata vizitei, fișierele de înregistrare/log, interacțiunile cu site-ul nostru web și cu campaniile noastre online, datele colectate automat despre dumneavoastră sau dispozitivul dumneavoastră în conformitate cu această Politică, informațiile pe care le-ați furnizat prin intermediul formularului de contact pentru a efectua cercetări de marketing și pentru a analiza caracteristicile vizitatorilor acestui site, pentru a evalua impactul comunicării noastre de marketing și pentru a o adapta la tendințele detectate, pentru a planifica viitoarele noastre activități de marketing, pentru a pregăti analiza internă DAS privind activități viitoare, pentru a personaliza serviciile și comunicările pentru dumneavoastră, pentru a orienta publicitatea sau pentru a oferi marketing direct a acelorași sau a unor produse și servicii similare.

Puteti opta aici (Politica Cookies) pentru a modifica opțiunile alese

  1. Securitate – bazată pe interesul legal și legitim al DAS – potrivit articolului 6, alineatul 1, litera F din GDPR:

– dacă sunteți vizitator al acestui site, putem prelucra datele personale pe care le-ați incărcat, datele colectate automat despre dumneavoastră sau despre dispozitivul dumneavoastră (de exemplu prin cookie-uri, semnalizatoare web) pentru a păstra acest site securizat împotriva fraudei, pentru protejarea drepturilor și intereselor DAS și ale terților și pentru protejarea drepturilor de proprietate intelectuală. Aceste informații pot fi dezvăluite în scopul investigării sau urmăririi penale.

 

  1. Ce se intamplă dacă nu sunt furnizate datele

Vă puteți bucura de acest site fără a ne furniza datele personale, însă experiența pe arhivam.ro poate sa fie limitată. Unele informații personale sunt necesare pentru ca site-ul DAS să poată furniza serviciile de baza în scopul funcționării. Puteți gestiona datele comunicate și vă puteți retrage oricând acordul pentru comunicarea de marketing (publicitate).

Rețineti că – dacă nu ne furnizați datele dumneavoastră – cel mai probabil nu vom putea comunica.

 

  1. Securitate și siguranță site

Pentru a proteja confidențialitatea datelor si a informațiilor personale ce sunt transmise prin utilizarea acestui site, DAS face eforturi fizice, tehnice și administrative.

Se actualizează și testează tehnologia de securitate la nivelul întregii companii – bineînțeles și la nivelul comunicării virtuale. Politica DAS restricționează accesul la datele personale doar acelor specialiști care trebuie să știe acele informații pentru a presta activitatea la un nivel profesional cât mai ridicat. În plus, sesiuni de instruire a personalului DAS au loc cu privire la importanța confidențialității și menținerea confidentialității si securității informațiilor.

Dacă apare o scurgere de date cu caracter personal, DAS – împreuna cu partenerii săi – vor face totul pentru a o elimina și pentru a evalua un nivel de risc legat de scurgere, în conformitate cu Politica noastră privind Securitatea Datelor. În cazul în care se constată că scurgerea poate duce la vătămări fizice, materiale sau nemateriale pentru vizitatorul site-ului (discriminare, furt de identitate, fraudă sau pierdere financiară), se va contacta și informa vizitatorul respectiv fără intârzieri nejustificate, cu excepția cazului în care Legea Europeana/din România prevede altfel. Toate demersurile DAS vor fi luate în deplină cooperare cu Autoritatea competentă de Supraveghere.

Nu putem garanta că transmisiile de date pe Internet pot fi 100% sigure. În consecință, nu putem asigura sau garanta 100% securitatea informațiilor transmise, așadar orice demers de vizitare prin Internet implică un risc. Cu toate acestea, DAS folosește măsuri de securitate care să preîntâmpine pe cât posibil neplăceri.

Este posibil să apară incidente de utilizare greșită sau incursiuni neautorizate de program, aceasta fiind posibile pentru orice site web, serviciu sau aplicație virtuală. În aceste situații, obiectivele DAS sunt de flexibilitate și agilitate pentru a izola problema, pentru a asigura sau restabili funcționalitatea corespunzatoare și pentru a minimiza neplăcerile utilizatorilor. Daca este necesar, DAS – prin Responsabilul pentru Protecția Datelor – va notifica autoritățile competente despre aceste incidente de utilizare incorectă sau incursiune neautorizată pe site-ul arhivam.ro.

 

  1. Modificarea Politicii

Este posibil ca DAS să actualizeze acest document de informare – ca urmare a îmbunatățirii metodelor de securitate sau modificarea unor aspecte privind funcționarea.

Având în vedere că legile privind protecția datelor cu caracter personal, interpretările organelor de stat, recomandările autorităților de supraveghere se schimbă și se imbunătățesc din când în când, se așteaptă ca această Politică și condițiile de utilizare sa se schimbe și ea. DAS rezervă dreptul de a modifica în orice moment, din orice motiv și fără notificare acest document de informare. Orice vizitator poate vizualiza ultima variantă a acestei Politici aici – pe site.

 

  1. Despre cookie-uri

Modificări la permisiunile acordate, precum și detalii despre cookies se pot afla accesând Politica Cookies.

 

  1. Întrebări, nelămuriri, reclamații

Pentru orice întrebări referitoare la protecția datelor în legătura cu DAS se poate contacta Responsabilul DAS pentru Protecția Datelor – la adresa electronică office@arhivam.ro sau fizic la adresa Hala M2, Aleea Martina, A1 Business Park, Dragomirești Deal, Județul Ilfov, 077096

În măsura în care soluția primită de la Responsabilul DAS în termen de 30 de zile calendaristice nu este mulțumitoare, oricine se poate adresa Autorității Naționale competente pe această temă:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la adresa fizică – București, bulevard General Gheorghe Magheru număr 28-30, Sector 1, 010336, adresa de poștă electronică – anspdcp@dataprotection.ro

 

AVERTIZARE! Echipa DAS roagă vizitatorii să se folosească cu înțelepciune de drepturile pe care le au și să rețină că abuzul de drepturi atrage răspunderea!